Posalji recept i osvojite gala rucak u Hajatu..
-> Svaštara

#1: Posalji recept i osvojite gala rucak u Hajatu.. Autor: MarcusLokacija: Beograd PošaljiPoslato: Ned Apr 22, 2007 9:39 pm
    ----
Posalji recept i osvojite gala rucak u Hajatu sa Borisom Milivojevicem

www.b92.net/zivot/kuva...uvanje.php

Poznati čuburski neženja, Boris Milivojević, ruši teoriju po kojoj muškarci dobro kuvaju samo ako su profi kuvari! On vam nudi egzotičan jelovnik kojim možete da ovladate i sa dva dana staža u kuhinji. Više nije bitno da luk umete da seckate munjevitom brzinom, da vam patišpanj uspe iz prve ili da vam ulje nikad ne zagori. Danas je bitno je da kuvate sa žarom i da taj žar imate sa kim da podelite.

Pred Borisom i pred vama je 100 izazova u traganju za odgovorom na pitanje - koje jelo vodi do ženskog srca? Pomozite Borisu a pomozite i hiljadama drugih muškaraca koji bezuspešno pokušavaju, ali ne uspevaju. Svima je potrebno samo malo podrške. Podelite sa nama vaše tajne recepte.

Šta spremate kada želite nekoga da osvojite?

Opišite nam svoj recept za kuvanje i muvanje: Koje jelo je idealno za zavođenje? Kako birate pravo piće i kreirate super atmosferu? Šta slušate na ručku za dvoje?


Četiri najdovitljivije ženske osobe Boris vodi na nedeljni ručak u Hyatt.

Emisiju Ručak na lepe oči možete gledati subotom u 20:40 i nedeljom u 17:15 ( reprize subotom u 9:00 i nedeljom u 8:30).
Produkcija Srebrn Tuš.-> Svaštara

Sva vremena su GMT

Strana 1 od 1